APAC W voor installateurs

Ervaar de voordelen van
dé innovatie in WiFi-netwerken!

Het meest betrouwbare wifi netwerk

Creëer een betrouwbaar WiFi netwerk zonder onderbrekingen in de woning van je klant met hét eerste volledig ingebouwd acces point. Het APAC W gigabit internet PoE inbouw access point is eenvoudig aan te sluiten op een bestaand datanetwerk en heeft band steering. Dit zorgt ervoor dat er een gelijkmatige verdeling is van het draadloze netwerk, waardoor alle draadloze netwerkapparaten in het thuisnetwerk een optimale verbinding hebben. Door meerdere APAC W gigabit internet PoE inbouw access point te combineren, ontstaat op elke verdieping in het huis een optimale WiFi-dekking met een maximale snelheid.

Snel en veilig internet in de hele woning

WiFi is in huishoudens niet meer weg te denken. Vanzelfsprekend wil de consument dat het draadloos netwerk goed werkt wanneer die gebruik maakt van al zijn devices. Zo kan die overal in zijn woning snel en veilig internetten, films kijken en media streamen, zonder storingen. Daarbij is een permanente oplossing gewenst waar verder niet meer naar omgekeken hoeft te worden. Dat is precies wat het APAC W gigabit internet PoE inbouw access point van Hirschmann Multimedia waarmaakt.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DE APAC W, HET EERSTE GIGABIT INTERNET PoE INBOUW ACCESS POINT?

 • Aan te sluiten op een bestaand datanetwerk;
 • EasyMesh™-technologie 2.4 GHz en de 5 GHz;
 • Eenvoudige installatie: plug en play;
 • Alle devices op één netwerk;
 • De eerste ingebouwde wandcontactdoos met gigabit bedraad én WiFi 5 access point;
 • WPA3-beveiliging;
 • MU MIMO: Multi-user, multiple-input, multiple-output technologie;
 • VLAN-support;
 • Volledig weggewerkt in de muur;
 • Geen randapparatuur in het zicht;
 • Standalone device dat geen controller nodig heeft;
 • Geen abonnement nodig;
 • Roaming zonder onderbreking van het internet;                               
 • Het meest betrouwbare netwerk.
Snel en Veilig internet In de hele woning - APAC W - Hirschmann Multimedia
Het eerste volledig ingebouwde WiFi netwerk - APAC W - Hirschmann Multimedia

Hét eerste volledig ingebouwde WiFi netwerk

De APAC W is ontworpen om optimaal te functioneren wanneer het is ingebouwd naast de wandcontactdoos in de muur. Op die manier wordt het volledig weggewerkt in het interieur, zodat er geen randapparatuur in het zicht zit. Ook het trekken van extra bedrading is veelal niet nodig. APAC W heeft naast WiFi 5 2.4 GHz en 5 GHz twee fysieke gigabit LAN-poorten en is aan te sluiten op een bestaand datanetwerk.

Hoe leg je het meest betrouwbare Wifi netwerk zonder onderbrekingen aan?

De devices waarvan je klant gebruik maakt, gebruiken automatisch de 5 GHz band. Zo blijft de 2.4 GHz band beschikbaar voor traditionele apparaten. De access points stellen zichzelf in (roaming). Door meerdere APAC W gigabit internet PoE inbouw access point te combineren, zorg je op alle verdiepingen van de woning voor een optimale WiFi-dekking met een maximale snelheid. Ook de 8-poorts gigabit switch CAS 8 uit het productgamma van Hirschmann Multimedia komt daarbij goed van pas. De CAS 8 is ideaal voor het eenvoudig realiseren van meerdere aansluitingen. Vier van de acht poorten zijn geschikt voor het voeden van APAC W gigabit internet PoE inbouw access points.

BEKIJK DE VOLLEDIGE PRODUCT­SPECIFICATIES IN ONZE ONLINE CATALOGUS?​

Voor alle technische, mechanische en elektrische specificaties, verwijzen wij u graag door naar onze productpagina in de online catalogus.

WIL JE MET DE APAC W HET MEEST BETROUWBARE WIFI NETWERK CREËREN IN DE WONING VAN JE KLANT?​

Neem voor meer informatie contact op via +31 (0)294 46 25 55 of stuur een e-mail: multimediaproducts@hirschmann.nl