APAC W voor consumenten

Creëer thuis het meest betrouwbare
WiFi-netwerk met APAC W

Snel, betrouwbaar én volledig uit het zicht

Wil je snel en veilig internetten, maar geen randapparatuur meer in het zicht? Creëer thuis het meest betrouwbare WiFi-netwerk met APAC W van Hirschmann Multimedia. Dit innovatieve product is het eerste WiFi-netwerk dat volledig in de muur is ingebouwd. Extra bedrading laten trekken is veelal niet nodig. Het APAC W gigabit internet PoE inbouw access point staat garant voor internetten en films kijken in je hele woning, zonder onderbrekingen!

Solide basis voor het internet in je woning

WiFi is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Natuurlijk wil je dat het draadloos netwerk goed werkt wanneer je gebruik maakt van je laptop, tablet of smartphone. Ook is snel en veilig internet cruciaal voor je smart-TV, gameconsole(s) en bij het streamen van verschillende media. Een goed netwerk in huis vereist veel meer dan alleen wat kabels en een router. Dit vraagt om een goede basis met de APAC W gigabit internet PoE inbouw access point.

Wat zijn de voordelen van internetten met de APAC W van Hirschmann Multimedia:

 • Razendsnel, veilig én volledig uit het zicht;
 • Extra bedrading laten trekken is veelal niet nodig;
 • Al je apparaten op één netwerk;
 • Aan te sluiten op een bestaand datanetwerk;
 • EasyMesh™-technologie 2.4 GHz en de 5 GHz;
 • Eenvoudige installatie: plug en play;
 • De eerste ingebouwde wandcontactdoos met gigabit bedraad én WiFi 5 access point;
 • Volledig weggewerkt in de muur;
 • Standalone device dat geen controller nodig heeft;
 • Geen abonnement nodig;
 • Roaming zonder onderbreking van het internet;
 • Het meest betrouwbare netwerk.
WiFi volledig ingebouwd in de muur - APAC W - Hirschmann Multimedia
WiFi-netwerk zonder storingen - APAC W - Hirschmann Multimedia

Hoe werkt WiFi?

WiFi maakt gebruik van radiogolven om verbinding tot stand te brengen tussen een WiFi-apparaat en een access point. Dit is een draadloos toegangspunt dat zorgt voor de verbinding tussen het vaste en het draadloze netwerk. Het zendt een signaal uit naar de devices die je gebruikt. Voor de communicatie maakt WiFi gebruik van twee frequenties: de 2.4 GHz en de 5 GHz.

Hoe ontstaat een hogere internet snelheid?

Veel traditionele apparaten (niet-WiFi-apparaten) maken gebruik van de 2.4 GHz, zoals: magnetrons, domotica, bluetooth-apparaten en babyfoons. Doordat te veel apparaten op hetzelfde kanaal zitten, raakt deze frequentie overbezet. Bij 5 GHz is ruimte voor meerdere WiFi-netwerken naast elkaar. Ook is een hogere snelheid mogelijk dan bij de 2.4 GHz band.

Super snelle WiFi

APAC W is het eerste volledig ingebouwde access point dat hier perfect op inspeelt. Hiermee creëer je eenvoudig een betrouwbaar WiFi-netwerk in je woning. APAC W is aan te sluiten op een bestaand datanetwerk en gebruikt bandsteering, ofwel: past zelf de snelheid aan. Moderne devices gebruiken automatisch de 5 GHz band en zo blijft de 2.4 GHz band beschikbaar voor traditionele apparaten. Door meerdere APAC W gigabit internet PoE inbouw access point te combineren, zorg je op iedere verdieping in je woning voor een optimale WiFi-dekking met een maximale snelheid.

Volledig weggewerkt in je interieur
Omdat APAC W volledig in de muur is ingebouwd naast een wandcontactdoos, wordt het volledig weggewerkt in je interieur. Ontsierende randapparatuur in het zicht behoort dus tot de verleden tijd!

Bekijk de volledige product­specificaties in onze online catalogus?

Voor alle technische, meganische en elektrische specificaties, verwijzen wij u graag door naar onze productpagina in de online catalogus.

Wil je thuis ook het meest betrouwbare WiFi-netwerk creëren met de APAC W?

Neem voor meer informatie contact op via +31 (0)294 46 25 55 of stuur een e-mail: multimediaproducts@hirschmann.nl